Vergaderen op hoog niveau.Het World Port Center beschikt over een prachtige vergaderverdieping met een overdonderend uitzicht over een groot deel van Rotterdam.
Deze verdieping bestaat uit een lichte en vriendelijk ingerichte ontvangstruimte en twee vergaderzalen. De Erasmusview en de Panoramazaal.

Zoals de naam al doet vermoeden, geeft Erasmusview een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug, het Noordereiland, de Oude Hef en natuurlijk de Rotterdam, de grote buurman van het WPC.
Vanuit de Panoramazaal heeft u, wat ons betreft, het mooiste uitzicht over Rotterdam en haar havens.
Hieronder een impressie van de vergaderverdieping en de zalen.

Klik op de foto voor een grotere weergave en om meerdere foto's te zien.

Erasmusview.Deze vergaderzaal bevindt zich aan de Noord-Oostzijde van het pand. In het vierkante gedeelte van het World Port Center.
De zaal is bijna vierkant en daardoor uitermate geschikt voor een vergadering in carré opstelling. Het maximum aantal personen ligt rond de 30, dit is uiteraard afhankelijk van de vergaderopstelling.

Deze zaal beschikt over gratis WIFI en indien gewenst kunnen er presentatiemiddelen ingezet worden (prijs op aanvraag).

Om aan uw cateringwensen tegemoet te komen (koffie, thee, water, lunches e.d.) hebben wij afspraken met onze huiscateraar Albron Foodservices. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met hen.

Panoramazaal.Het paradepaardje van onze vergaderlocatie. Een imponerend uitzicht over Rotterdam en haar havengebied. Met gunstige weersomstandigheden zijn Den Haag, Delft, Hoek van Holland en de Maasvlakte duidelijk zichtbaar.

In deze prachtige zaal is eveneens WIFI aanwezig en zijn er mogelijkheden voor het geven van een presentatie via een scherm.

De vergaderopstellingen in deze zaal kunnen naar uw wensen worden geplaatst tot een maximum van ca. 35 personen.

Rondom deze vergaderzaal loopt een balkon. Op verzoek, en bij gunstige weersomstandigheden kunt u gedurende het gebruik van deze vergaderzaal, onder begeleiding van een van onze medewerkers, genieten van het uitzicht vanaf het balkon. Met de wind in de haren kunt u even nieuwe inspiratie opdoen voor het vervolg van uw vergadering.

Verhuurtarieven.De vergaderzalen van het World Port Center zijn per dagdeel of gehele dag te huren. Daarbij worden de volgende tijden aangehouden;

ochtend - 08:00 tot 12:00 uur
middag - 13:00 tot 17:00 uur
avond - 18:00 tot 22:00 uur
hele dag - 08:00 tot 22:00 uur
zaterdag - 09:00 tot 22:00 uur
zondag - geen verhuur

De genoemde tarieven zijn inclusief zaalindeling tot een maximum van 65 personen op de gehele verdieping, schoonmaak vooraf en gebruik van WIFI.
Bijkomende kosten: Aanwezigheid van een security host, gebruik van presentatiemiddelen en administratiekosten.

Onderstaande tarieven zijn exclusief cateringvoorzieningen. Hiervoor verwijzen wij u naar de Banqueting map van Albron Food Service. Zij regelen voor u de complete verzorging van uw bijeenkomst. U kunt hierbij denken aan koffie, thee, fris, maar ook aan diverse lunch, diner en borrel arrangementen.

Wanneer u speciale wensen of vragen heeft kunt u via onze contactpagina een bericht verzenden.

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

  • Zaalhuur tarieven 2017.
  • Panoramazaal - dagdeel475
  • Panoramazaal - gehele dag825
  • Panoramazaal - zaterdag (alleen voor gehele dag)1.100
  • Erasmusview - dagdeel375
  • Erasmusview - gehele dag625
  • Erasmusview - zaterdag (alleen voor gehele dag)850
  • Panoramazaal + Erasmusview - dagdeel725
  • Panoramazaal + Erasmusview - gehele dag1.325
  • Panoramazaal + Erasmusview zaterdag (alleen voor gehele dag)1.825