• De parkeergarage van het World Port Center beschikt inmiddels over 60 parkeerplaatsen met laadvoorziening voor elektrische en hybride auto's.
  • Voor een lekker kopje koffie of een broodje kunt u terecht in het Bakery Café op de 1e etage.
  • Bezoeker van het World Port Center? Denk aan uw legitimatie.
  • In het World Port Center maken we gebruik van beveiligingscamera's, voor uw en onze veiligheid.

Laatste nieuws.

Kerstborrel in het World Port Center.Het jaar loopt alweer snel ten einde en over een paar weken is het alweer kerst. Heeft u nog geen kerstborrel georganiseerd, denk dan eens aan het World Port Center.
In onze Panoramazaal kunt u terugkijken op het afgelopen jaar en vervolgens vooruit kijken naar 2018 onder het genot van het prachtige uitzicht over Rotterdam.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, wij maken er een mooie jaarafsluiting van. Op de contactpagina vindt u onze gegevens.

Plan nu uw nieuwjaarsborrel.Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen, dat is de boodschap die u wilt meegeven aan uw medewerkers, vooruit kijken, wat is uw visie.
Vanuit onze Panoramazaal kunt u in ieder geval genieten van een prachtig uitzicht over Rotterdam samen met uw collega's of medewerkers. Laat ons een voorstel maken voor uw nieuwjaarsborrel met heerlijke hapjes en eventueel een gezellig buffet of diner.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Op de contactpagina vindt u onze gegevens.