• De parkeergarage van het World Port Center beschikt inmiddels over 60 parkeerplaatsen met laadvoorziening voor elektrische en hybride auto's.
  • Voor een lekker kopje koffie of een broodje kunt u terecht in het Bakery Café op de 1e etage.
  • Bezoeker van het World Port Center? Denk aan uw legitimatie.
  • In het World Port Center maken we gebruik van beveiligingscamera's, voor uw en onze veiligheid.

Laatste nieuws.

Foto's van het World Port Center.Het World Port Center is nog steeds een icoon voor Rotterdam. Mede daarom zie je ook regelmatig hele mooie foto's voorbij komen.

Op deze plaats gaan we foto's laten zien van het World Port Center of de Wilhelminapier. Deze foto's hebben wij gevonden op het internet of zijn in ons bezit gekomen via de maker van de foto.

Uiteraard zullen we zoveel mogelijk proberen de maker van de foto te noemen, en mogelijk zelfs het verhaal achter de foto

De foto hiernaast is gemaakt door Ellen Keizer, tijdens een zogenaamde Instameet waarbij fotografen uit Rotterdam op stap gingen met een groep fotografen uit Emmen.
Bedankt voor het beschikbaar stellen van de foto Ellen.

Foute Vrienden in het World Port CenterAfgelopen week bezochten de Foute Vrienden het World Port Center voor opnames voor het programma.
Vanaf eind augustus zal het programma weer te zien zijn op televisie in een zesdelige serie. In welke aflevering de opnames uit het World Port Center te zien zullen zijn is nog niet bekend.
Zonder al te veel bekend te maken kunnen wij verklappen dat het hilarisch was. Het World Port Center komt weer eens mooi in beeld.